USLUGE

Naše usluge

Usluge ODRŽAVANJA, NAJMA I PRODAJE profesionalne uredske opreme koja uključuje hardverska i softverska rješenja.

Kroz praćenje i testiranje noviteta i tehnologije u mogućnosti smo Vam ponuditi inovativna rješenja za sve Vaše uredske potrebe, od osobnih printera, uredskih višenamjenskih uređaja do produkcijskih aparata. Savjetovanje, analize i pomoć pri odabiru optimalnih uređaja i rješenja. Usluge konzaltinga i izrade projekata s naglaskom na optimizaciji, jednostavnosti i SIGURNOSTI uredskog poslovanja. Usredotočite se na svoje poslovne ciljeve, brigu i stres oko urednog funkcioniranja Vaših uređaja prepustite nama.

ODRŽAVANJE
REZERVNI DIJELOVI
REPROMATERIJAL (TINTE, TONERI, PAPIR)
BRIGA O NASTALOM OTPADU

U našem izložbenom salonu imate mogućnost ispisivanja, kopiranja i skeniranja od A6 do SR A3 formata, te plotanja Vaših dokumenata do širine od 60“ ili 150 cm i dužine od 18 metara.

Naša misija

Misija tvrtke IBS TECH je pozicionirati se na tržištu kao partner kojem ćete povjeriti cjelokupnu brigu o uređajima za ispis, skeniranje, kopiranje te poslovnim rješenjima za upravljanjem istim, uključujući : planiranje, savjetovanje, nabavku i implementaciju istih.

Pratiti tehnologiju i trendove, stalno poboljšavati razinu usluge i kvalitete rada, nuditi samo provjerena i unaprijed testirana rješenja koja su najbolja za klijentovu situaciju.

Biti pouzdan partner sadašnjim i budućim poslovnim partnerima i klijentima.

Svojim djelatnicima osigurati ostvarivanje punog potencijala kroz profesionalni razvoj i poticajnu radnu okolinu.

Naše prednosti

Stručnost

Iskustvo, praksa i svakodnevno usavršavanje naših djelatnika omogućuju nam veliku brzinu rješavanja najrazličitijih problema. Veliki broj odrađenih školovanja i online seminara, te podrška i pristup podatcima naših principala omogućuje nam kvalitetno praćenje napretka tehnologije i prenošenja iste u okruženje naših partnera i klijenata.

Pouzdanost i odgovornost

Veliku pažnju posvećujemo poštivanju postignutih dogovora i definiranom vremenu izvršavanja. Prioritet svakog djelatnika je razumijevanje potreba partnera i klijenata i pronalazak rješenja koji će zadovoljiti navedene zahtjeve. Partneri i klijenti imaju direktan kontakt sa servisno-tehničkim djelatnicima, čime se osigurava direktan opis problema, te brža i kvalitetnija reakcija kako bi se problem u što je moguće kraćem vremenu riješio.

Partnerski pristup

Potičemo timski duh uz međusobno poštivanje i uvažavanje. Mnoge probleme i izazove rješavamo timski uz uvažavanje mišljenja partnera i klijenata, te na taj način ostvarujemo uspješnu suradnju. Našim partnerima i klijentima uvijek savjetujemo „best buy“ rješenje, pa i u situacijama kada to nije najpovoljnije i za nas. Tim entuzijasta koji će svoja znanja i dugogodišnje iskustvo rado upotrijebiti u rješavanju Vaših trenutnih problema i zahtjeva, kao i na unaprijeđenju ispisnih procesa i upravljanju dokumentima uz korištenje najnovijih tehnologija i procesa.