POSLOVNA RJEŠENJA

Print management

Print management ili upravljanje ispisom se odnosi na kontrolu ispisa, kopiranja, skeniranja, prava pristupa funkcijama, centralizirani pristup i statističke analize uz optimizaciju broja uređaja i djelatnika po višenamjenskom uređaju te procese optimizacije, mjerenja, praćenja i administracije ispisa i uređaja za ispis.

„ha“, komplicirano, kome to treba ?

Tvrtkama sa desetinama printera, skenera, kopirki i desetinama ili stotinama zaposlenika, koje žele troškove poslovanja vezane za navedeno, dovesti u red i zaista znati koliki su ti troškovi.

No, imamo rješenje i za sve ostale, koji se nisu pronašli u gore opisanoj skupini.

Light print management

Koliko često ste samostalno pokušali otkloniti kvar na nekom printeru, kopirki, skeneru, faxu potrošili svoje vrijeme, a na kraju ste ipak zvali servisera i tražili stručnu pomoć? Koliko ste puta trčali u kupovinu jer ste baš prije važne prezentacije ostali bez tonera u vašem multifunkcijskom uređaju? Koliko često ste pokušali izračunati koliki su stvarni troškovi ispisa? Jeste li to svoje vrijeme mogli produktivnije utrošiti?

Sigurno jeste. Ne čekajte zadnji vagon u kompoziciji, prije koju godinu ste majstore raznih struka i zanata mogli dobiti za koje vrijeme i koju vrijednost, a danas ?!, a sutra ?!, osigurajte dio svog poslovanja na vrijeme.

Ugovaranjem LPM ili ugovora o održavanju, kompletnu brigu oko vaših ispisnih uređaja prebacujete na pružatelja usluge, odnosno nas. Zadatak IBS TECH-a kao vašeg budućeg partnera je i razvoj strategije ispisa, kopiranja, skeniranja unutar vaše organizacije, ali i razvoj politika za te iste procese koje bi Vama kao korisniku pomogle ostvariti uštede i optimizirati procese.